• 0
    Your Cart is empty
    Continue Shopping

    Bij bestellingen vanaf 70€ GRATIS VERZENDING !

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij zijn Ben’s Fragrance, een superfrisse en spik-splinter-gloedje-nagel-fonkelnieuwe naam in de parfumerie en cosmetica. Wij komen uit België en proberen een verbinding te slaan tussen de Westerse wereld en het Midden-Oosten door middel van onze producten.

Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming, die haar uiterste best doet om de laatste trends en ontwikkelingen voor te zijn en onze klanten hierover te informeren.

Natuurlijke cosmetica

Natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten zijn de filosofie van Ben’s Fragrance. Niet alleen om u de beste lichaamsverzorging te kunnen bieden, maar ook omwille van het milieu. Zo verkopen wij enkel natuurlijke cosmetica die zonder dierproeven worden ontwikkeld.

Sieraden

Ook voor de hipste en mooiste sieraden moet u bij Ben’s Fragrance zijn. Schone sieraden voor dames zoals populaire armbanden voor heren en vrouwen vindt u hier tegen een aantrekkelijke prijs.

De ontwikkeling van de parfumerie door de eeuwen heen.

Geurige oliesoorten en reukwater hebben een geschiedenis die even ver teruggaat als die van de oudste beschavingen. Reeds in het oude Egypte, in Mesopotamië en in Voor-Indië werden bloemen gebruikt om parfum uit te onttrekken en ook het Oude Testament maakt verscheidene referenties naar het reinigende aspect van wierook en geurige hars. De drie wijzen die volgens het evangelie van Mattheus het kindeke Jezus bezochten, brachten o.a. geurige harssoorten mee ter geschenk. De handel in geurstoffen vond voornamelijk plaats langs de eeuwenoude handelsroutes in het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Ten tijde van de profeet Mohammed werd individueel parfumgebruik reeds zeer gewaardeerd. In de eeuwen die

Up To

60

off

Premium Fragrances

Discount Prices

All you need you can find it here

image
  • Deliveries in 3-4 days
  • Free beautician advice
  • 9000+ Products
  • 170+ Brands

Leave us your email address and we promise to send you our best offers: